Info om utdaterad webbläsare

Vi ser att du använder Internet Explorer som är en utdaterad webbläsare och inte stöds av denna webbplats. Det innebär att du som använder Internet Explorer kan uppleva att webbplatsen inte fungerar som den ska.


För en säkrare och bättre upplevelse av webbplatsen rekommenderar vi att du byter till någon av följande modernare webbläsare.


Ange en beskrivande alt text för bilden.

Volontärsamarbete för medarbetare i hela landet

Varje år erbjuds våra medarbetare att jobba volontärt på arbetstid under åtta timmar. Under den gångna veckan har vi dessutom haft möjligheten att göra en ideell punktinsats i någon av Erikshjälpens second hand-butiker runt om i landet, vilket många medarbetare nappat på.

Det har kunnat handla om att exempelvis organisera i en lagerhylla, prismärka, skylta eller stå i kassan. Ett kort, tidsbegränsat uppdrag som man kunnat göra tillsammans med sina kollegor – och ett enkelt sätt att testa på det här med volontärarbete för den som tvekat tidigare. 20 medarbetare runt om i landet tog chansen att hjälpa till och här är några av deras reaktioner:

”Vi hade en toppendag på Erikshjälpen! Kändes verkligen bra att få chansen att medverka tillsammans med denna verksamhet under en arbetsdag och att göra nytta mer än vanligt.”
Gustaf i Lund

”Tacksam mot vår arbetsgivare Specialfastigheter som ger oss möjligheten. Glad så klart att få hjälpa till.”
Mats i Stockholm

”Jag blev glad när det äntligen kom ett engångsuppdrag i Örebro, dessutom på ett ställe jag väl känner till sedan förut – brukar både skänka saker och handla där! Inte bästa dagen kanske, med flera resdagar under veckan, men jag tar mig den tiden.”
Beate i Örebro