Info om utdaterad webbläsare

Vi ser att du använder Internet Explorer som är en utdaterad webbläsare och inte stöds av denna webbplats. Det innebär att du som använder Internet Explorer kan uppleva att webbplatsen inte fungerar som den ska.


För en säkrare och bättre upplevelse av webbplatsen rekommenderar vi att du byter till någon av följande modernare webbläsare.


Ange en beskrivande alt text för bilden.

Specialfastigheter säljer fastighet
till Skövde kommun

Kommunfullmäktige i Skövde har beslutat förvärva den fastighet där f d Räddningsskolan i Skövde bedrivit sin verksamhet. Specialfastigheter, som äger fastigheten, har med kommunen kommit överens om ett förvärvsavtal med ett tillträde planerat till den 1 december 2017.

– Specialfastigheter har en tydlig inriktning att bara äga säkerhetsfastigheter. Denna fastighet har stor exploateringspotential för annan verksamhet och vi bedömer att kommunen har goda möjligheter att utveckla området vidare, säger Specialfastigheters vd Åsa Hedenberg.

Fastigheten, som ligger öster om centrala Skövde, har en markareal på nästan 1 miljon kvadratmeter. På tomten finns ett 30-tal byggnader och den uthyrningsbara arean uppgår till ca 8.000 kvadratmeter.